Lydig Familiehund/Kørekort Til Hund


Elitehunden

samarbejder med

Dansk Kennel Klub kreds 5


Elitehunden søger instruktører.


Vi har hele tiden brug for flere instruktører,

specielt til vores hvalpemotivation.


Kontakt os for en snak om mulighederne.

Lydig Familiehund er vores helt nye skud på stammen af træningshold.


Træning er for jer, der har en dejlig familiehund, som I gerne vil have et godt samarbejde med, og som kan begå sig i mange forskellige sammenhænge i hverdagen.

Vi vil arbejde med at gå pænt i snor - også uden for træningspladsen - komme når der bliver kaldt, sidde pænt og vente, sjove tricks, arbejde med næsen, hilse pænt på mennesker og andre hunde og mange andre sjove og nyttige øvelser.


Fokus er at have det sjovt sammen, til stor glæde for både hund og ejer, og at give dig som hundeejer lyst til at blive ved med at træne med din hund – det er kun fantasien der sætter grænser, i forhold til hvad man kan lære en hund.


På Lydig Familiehund tager vi udgangspunkt i den enkelte hund og ejers ønsker. Ikke nogle stive regler om hvad man SKAL lære – det kan være vidt forskelligt fra person til person hvad man ønsker af sin familiehund.


På Lydig Familiehund er der ingen prøver. Man kan fortsætte med at gå til træning, lige så længe man har lyst. Man starter typisk på Basisholdet, og når man synes man gerne vil udfordres endnu mere kan man, efter aftale med instruktøren, fortsætte på Øvet hold.

Hvis man drømmer om at komme til prøve, vil vi på holdet gerne vejlede i at gå til Kørekort til Hund-prøve eller at gå videre til nogle af de andre discipliner, man kan gå til konkurrence i via DKK.


Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med træningen. Vi tror, der bliver mange logrende haler og store smil – og den helt rette blanding af god træning og godt samvær.


Hvis I er i tvivl, om holdet er noget for jer, så tøv ikke med at spørge, enten på mail eller facebook.


Har du en unghund, vil det typisk være efter hvalpemotivation og hvalpefortsætter, at I kan komme videre på Lydig Familiehund Basishold.


Læs mere om indholdet på basis holdet her.


Læs mere om indholdet på øvet holdet her.Gå til Tilmeldingsfomular

Lydig Familiehund / Kørekort Til Hund